Quería compartir esta receta con ustedes, es súper facil de hacer y delicioso. Lo aprendí en Francia cuando trabajaba de niñera, es una nutritiva receta para desayunar y si se come calientito es delicioso!
I wanted to share this recipe that I learned to bake when I lived in France, it's so easy yet so yummy. The best part is that you can use any fruits you like, although I recommend strawberries peach and blackberries.
(to measure we'll use the yogurt container)
1 Individual yogurt nature flavor (I only found the greek kind with no flavor, it works perfect)
4 eggs
3 containers of flour
2 containers of sugar
1 container of vegetable oil (don't use olive oil)
3 containers (or as desired) of any fruit choped if its bigger than a blackberry.
Mix all the ingredients in that order place the mix in a baking pan, (i use wax paper for non sticking and easy dish washing). Bake for 30 to 40 min 300F
Ready! Its great with a cappuccino!
Usaremos el vasito de yogurt como medida para nuestra receta:
1 yogurt natural (individual cualquier marca, entre mas cremoso mejor)
4 huevos
3 vasitos de harina
2 vasitos de azúcar
1 vasito de aceite para cocinar que no sea de oliva
3 vasitos de fruta
Se mezcla todo y se pone en un refractario, yo uso papel de cera para cubrir el refractario, de esta manera no se pega y tengo menos problemas a la hr. de lavarlo. Se hornea por 30 a 40 min a 150C
Y listo!!!!! A comer!!!!
Tengan cuidado donde dejan su pan, Polo se comió la mitad del nuestro :(
Be careful where you place your cake, eve dogs like it mine sneaked in to the kitchen and ate half of it!
He aquí el ladronzuelo!
No comments:
Post a Comment
You are always welcome to leave a comment!
Bienvenidos comentarios :)